Roliga dörrmattor

Varför du bör skaffa roliga dörrmattor

Roliga dörrmattor är en relativt ny trend som börjar växa sig allt starkare över hela världen. Ursprungligen kommer trenden förstås från USA, där man ju brukar uppfinna allt knasigt och roligt, men numera säljs roliga dörrmattor över hela världen, inklusive i Sverige och Europa.

>> Köp en dörrmatta här – stort sortiment.

Roliga dörrmattor har blivit väldigt populära av flera anledningar:
De ger dig möjligheten att göra ditt hem och din ingång mer personlig
De är ett tillfälle för dig att visa din personlighet och hurdan humor du har
De är även perfekta presenter, t.ex. som inflyttningspresenter
Förutom att vara roliga är humoristiska dörrmattor givetvis även praktiska och användbara
De får besökare som kommer hem till dig att skratta till medan de väntar på att du ska öppna dörren
för att bara nämna några exempel.

Var kan man köpa roliga dörrmattor?
I regel säljs de i design- och inredningsbutiker av det lite annorlunda slaget, men om du inte har några sådana butiker på din ort, kan du ändå få tag på dem via nätet. Några nätbutiker som säljer denna typ av lite mer ovanliga dörrmattor är bland annat:

Roliga Prylar, som är en svensk nätbutik som startades år 2007 och är baserade i Helsingborg. De har förutom humoristiska dörrmattor även massvis med andra roliga prylar till salu, bland annat: roliga presenter som du inte hittar någon annanstans, roliga magneter, olika skämtartiklar, Nintendo- och Angry Bird-prylar och mycket mer.

Cool Stuff, som är en mycket liknande svensk nätbutik, som säljer allt möjligt kul, bland annat: dörrmattor, retroprylar, radiostyrda prylar, spel oc mycket annat. Nätbutiken har varit igång ända sedan 1999 och är mycket populär.

Handla Design, som är en svensk inredningsbutik som säljer designvaror av olika slag. Har även en del dörrmattor, vissa av dem ganska roliga.

Buttericks Edge, som är en del av Buttericks, och säljer Buttericks varor på nätet. Har även en del dörrmattor, fast man kanske inte kan tro det. Givetvis finns allt det du ser i nätbutiken även i många Buttericks butiker ute i landet också, om du råkar bo nära en, och hellre handlar där.

Dunken, som kallar sig för en svensk ”hardcore butik på nätet” och har en hel del ovanliga varor. Vissa av mattorna i sortimentet kräver dock en ganska speciell humor, så deras mattor passar kanske inte alla.

Dessutom kan man givetvis kika in i mattbutiker på nätet (eller varför inte ute i landet med?), en del av dem har faktiskt ganska fräcka dörrmattor också. Dock inte alla!

Även på Tradera samt den internationella motsvarigheten Ebay kan man då och då hitta denna typ av dörrmattor. Dessutom finns det givetvis flera utländska nätbutiker som säljer diverse dörrmattor. Köper du en dörrmatta i en utländsk nätbutik får du dock räkna med att texten (om någon sådan förekommer) kommer att vara på engelska, men visst kan ju budskapet vara roligt för det?

Glöm inte heller att även IKEA har en hel del lustigt i sitt sortiment, vissa säsonger har de även haft ganska charmiga dörrmattor i sortimentet.